Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HIT!]Zapowiedż Servera Hamahi Lastchaos!

dfasdfsd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak tylko się twoja wersja hamahi pokaże to mi napisz link w komciu na profilu ok? NIE MOGE SIE DOCZEKAĆ! :rolleyes: :P :D :D :DxD

Zbieram Minusy :)

Opublikowano

Jasne napewno napisze :) Dzieki wogole za zainteresowanie się :) .Pozdro

1 post [+]

10 postów [+]

50 postów [+]

100 postów

Opublikowano

Ej sory ale do tego trzeba mieć stronke nie wystarczy klienta upnąc na megaupladzie

W końcu gdzieś trzeba się rejestrować nie?

Ale raty mi sie podobają, napewno pobiorę tylko żeby nie było coś typu elite.

Opublikowano

Powiem tak narazie to ja ręcznie konta będe musiał robic ale coś sie wymysli :)

może tak jak to było z metkiem przez Xampa sie uda sie zobaczy :)

PS: Baza LC jest do MT bardzo podobna więc łatwo nią kierowac ..

1 post [+]

10 postów [+]

50 postów [+]

100 postów

Opublikowano

looo ja napewno zaagram ;] hmmm co do reje mozna sprobowac tak jak z metkiem ;] a jak nie no to mowi sie trudno ale ja rezerwuje miejsce na sieci :D

Ps. a no i link do clienta poprosze ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

klient bedzie wieczorem bo jeszcze testy przeprowadzam jakby co to info bedzie w 1 poście.

klient bedzie wieczorem bo jeszcze testy przeprowadzam jakby co to info bedzie w 1 poście.

1 post [+]

10 postów [+]

50 postów [+]

100 postów

Opublikowano

Jeśli by ktoś mogł potrzebuje do testów kogoś kto by mogł sprawdzac czy wszystko działa prosze pisać mi na gg:35877689

1 post [+]

10 postów [+]

50 postów [+]

100 postów

Opublikowano

Cześć to ja , Kotek :3 , zapomniałam do kotka hasła imam teraz Pieska : 3 xD , dodaj komcia z linkiem na tym profku a nie na kotku , nq. pozdro :DxD

Napisze Ci na gg jaki chce miec login i haslo do mojego konta ^_^ nq xD

Zbieram +

Zbieram -

Wejdź plz ;

Przyjmę Konto Na LastChaos PL :)

http://stworzwirusa.tk/178/fajfer

Opublikowano

Ja bym wolał nikomu niepowieżać moich passów.Zrobie sobie fajne konto a potem ktos sobie to wszystko zabierze?

A i daj jeszcze e-mail bo jak ktos np. niema gg to wyśle ci na e-mail to wszystko, ale i tak popieram, pomysł o stronce bo jak wszyscy zaczną się tam do tego serwa schodzić to z takim rozwiązaniem nie wyrobisz.

Są takie stronki gdzie się robi własne stronki, za darmo tylko trzeba mieć ukończne 13 lat, ja zakładam że masz więcej niz 13 lat.

Opublikowano

Mowiłem ze jescze zobacze stronka czytac uwaznie Posty ;D narazie mam jescze problemy z baza to i tak szybko serwer nie stanie na nogi bo po paru logach jest w totalnej rozsypce i musze wszystko poprawic

Tak jak mowiłem zrobie to na ostatni guzik i chyba wtedy zareklamuje bo takie bawienie się niema sensu a po drugie mam 16 lat :)

PS:Moderatora Prosze o zamknięcie tematu Jeśli zrobie Wtedy umieszcze na forum informacje zeby uniknac niepotrzebnego spamu.

1 post [+]

10 postów [+]

50 postów [+]

100 postów

Opublikowano

Ja mam tylko pytanie do twórcy tematu, po jakiego grzyba robisz serwer z takimi starymi plikami serwerowymi? poczekaj kilka miechów to wizatek zrobi full kompletny emulator i będzie można grać na razie nie ma co się bawić w taki paści. Pozdro

Btw jak coś http://chaos.wizatek.be/showthread.php?243-EP2-LastChaos-Emulator-Pack-v0.0209 tu jest emulator oczywiście jeszcze nie jest kompletny ale można się trochę pobawić ;) na forum jest też gdzieś temat jak postawić taki serwer na emulatorze przez hamachi. Dodam ,że to są w miarę nowe pliki serwerowe takie jak na LC 777 a nie te z 2005roku...

shot06-29_hwnsqsq.jpg

shot06-28_hwnsqah.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...